Spijtenburg Overheid
Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via:

Of via het

Contactformulier 

Recente vacatures
Klik op de knop vacatures om onze actuele vacatures te bekijken.

De missie en visie van Spijtenburg

De kernwaarden van Spijtenburg

Spijtenburg laat zich bij haar dienstverlening leiden door de volgende kernwaarden:

Klantgerichtheid
De opdrachtgevers ervaren Spijtenburg als een bureau dat professioneel werkt, haar dienstverlening goed afstemt op de wensen en situatie van de klant, regelmatig contact opneemt met de opdrachtgever over de voortgang en kandidaten voordraagt die in hoge mate aansluiten bij het functieprofiel.

Duurzaamheid
Het ontwikkelen en behouden van een duurzame relatie met onze opdrachtgevers en kandidaten staat centraal in het handelen van Spijtenburg.
Het is dan ook kenmerkend voor Spijtenburg dat de opdrachtgevers al jaren terugblijven komen bij Spijtenburg.

Resultaatgericht
Spijtenburg gaat voor resultaat. Spijtenburg kan het zich permitteren om op basis van No cure No pay te werken.

Diversiteit
Een organisatie is er niet bij gebaat wanneer de voorgedragen kandidaten qua persoonsprofiel en competenties in hoge mate lijken op de mensen die er al werken. Diversiteit leidt tot meer kwaliteit.

Professionaliteit
De medewerkers van Spijtenburg werken in teamverband met een doorontwikkelde aanpak die regelmatig wordt bijgesteld aan de hand van ervaringen en inzichten.

De missie en visie van Spijtenburg

De huidige maatschappij en daarmee ook het onderwijs, de zorg en de overheid vraagt om professionals met visie, denk- en daadkracht. Om professionals die gericht zijn op datgene wat de huidige samenleving van de publieke sector vraagt.

Spijtenburg is een toonaangevend bureau dat de publieke sector ondersteunt bij het werven van eigentijdse professionals voor tijdelijke en vaste functies. De missie van Spijtenburg is het versterken van de kwaliteit en effectiviteit van managers, bestuurders, toezichthouders en seniormedewerkers in de publieke sector. Spijtenburg laat zich bij de bemiddeling voor vaste en tijdelijke functies leiden door deze missie.

De consultants van Spijtenburg beschikken over langdurige werk- en bestuurlijke ervaring in het onderwijs, de overheid en de zorg.
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close