Spijtenburg Overheid
Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via:

Of via het

Contactformulier 

Recente vacatures
Klik op de knop vacatures om onze actuele vacatures te bekijken.

Werving en Selectiebureau Overheid

Werving en Selectiebureau Overheid

Spijtenburg voert in opdracht van diverse overheden werving- en selectieopdrachten uit voor functies op het niveau van management, beleid, bestuur en toezicht.

We stemmen de opdracht altijd af op de wensen van u als opdrachtgever. Sommige opdrachtgevers kiezen ervoor om het totale werving- en selectietraject uit te laten voeren door ons. Anderen voeren een deel van de werkzaamheden zelf uit. We kijken uiteraard naar wat past binnen uw organisatie. Doordat onze consultants beschikken over ervaring in de sector, weten wij binnen een werving en selectietraject altijd de juiste match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever.

De onderdelen van het Werving & Selectie proces:

Functieprofiel en selectiecriteria

De voorbereiding bestaat uit het opstellen van een situatierapport, het opstellen van het functieprofiel en het samenstellen en voorbereiden van de sollicitatiecommissie.

Werving

Tijdens onze werving worden verschillende wervingsmethoden gehanteerd om een zo breed mogelijk (relevant) bereik te genereren. Denk hierbij aan mediawerving, filesearch, netwerksearch, internetsearch en headhunting.

Selectie

De selectie bestaat uit het beoordelen en selecteren van ontvangen sollicitaties en het houden van selectiegesprekken. De rol van Spijtenburg hierin wordt in overleg met de opdrachtgever ingevuld.

Code

Uiteraard wordt alle verkregen informatie, zowel van kandidaten als opdrachtgevers, vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld. Alle partijen worden op de juiste wijze geïnformeerd over de te volgen procedure.

Tarief

Vergoeding voor een werving- en selectietraject bedraagt een bepaald percentage van het bruto jaarinkomen van de aan te stellen kandidaat.

Garantie

Indien een kandidaat binnen een daarvoor gestelde termijn het dienstverband beëindigt en er geen sprake is van verwijtbaar bedrag, zullen wij het traject herhalen.

Meer informatie

Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close