Spijtenburg Overheid

Carlo Brouwers

Carlo  Brouwers
Naam: Carlo Brouwers
Mobiel: +31 6 8100 5214

Over

Mijn naam is Carlo Brouwers, sinds kort aan Spijtenburg verbonden als managing partner.

Als bestuurskundige ben ik geboeid door inrichtingsvraagstukken, zeker waar de menselijke factor de sleutel tot het succes is.

Bij Spijtenburg wil ik mijn ruim twintig jaar ervaring in het publieke domein verbinden aan mijn passie om groei te behalen door ‘de juiste man of vrouw op de juiste plek te krijgen’.

In alle rollen die ik in die jaren heb gehad, als adviseur, als manager, als directeur, als bestuurder ken ik de impact die een nieuwe collega kan hebben. Een impact op het resultaat, de sfeer, een product, een beleidsonderdeel, een team, op het totaal.

Bij een goede werving, op zoek naar die nieuwe collega, is een goed proces van groot belang. Dat vraagt om oprechte interesse, om kennis van zaken en de kunde om goede vragen te stellen. Hiermee wordt niet alleen de betrokken organisatie vooruit geholpen, maar geeft ook onze kandidaten het inzicht op de vraag of het die omgeving is waar ze de volgende stap kunnen zetten, kunnen groeien en kunnen floreren. Dat proces mag ik graag begeleiden.

Spijtenburg richt zich binnen het publieke domein op pijlers onderwijs, overheid en zorg. We hebben daarbij specialisten, maar ook generalisten aan ons verbonden die ons een unieke positie geven. We kunnen zowel maatwerk bieden aan opdrachtgevers, maar ook vanuit een breder perspectief in gesprek wanneer daar behoefte aan bestaat. Daar liggen zowel voor organisaties als kandidaten volop kansen.

Spijtenburg staat voor kennis en kunde, met een goed team achter de (senior) consultants, maar altijd gepaard met persoonlijke aandacht en de inzet om een duurzame relatie met elkaar aan te gaan. Dat kan alleen wanneer we ons werk goed doen: zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Ik heb er ontzettend veel zin en hoop u in de nabije toekomst te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groeten,
Drs. Carlo Brouwers

Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close