Spijtenburg Overheid

Sjon de Waal

Sjon  de Waal
Naam: Sjon de Waal
Mobiel: +31 6 3033 0906
Werk telefoon: +31 76 2063 333

Over

Mijn naam is Sjon de Waal, sinds kort verbonden aan Spijtenburg als senior consultant onderwijs.

“Kies een baan waar je van houdt en je hoeft nooit meer een dag te werken”. (Conf.)

Waarom? Wat is er nu mooier dan te werken in het een-na-mooiste beroep op de wereld. Het mooiste is natuurlijk mensen genezen, het een-na-mooiste is: mensen ontwikkelen. Van jonge kinderen in het basisonderwijs, tieners die kiezen voor de praktische vakken of voor onderzoek, studenten met al hun problemen om de juiste beroepskeuze te maken tot aan professionals die als bedrijfsvoerder zich bezighouden met innovaties en veranderingen. Mijn (kleine) maatschappelijke bijdrage - mijn passie.

Mijn ontwikkelpad: ik heb 11 jaar als beroepsofficier gediend bij de Koninklijke Landmacht, daarna mijn reis verder ondernomen door 20 jaar in het onderwijs actief te zijn. Ik ben vakinhoudelijk opgeleid in het bedrijfseconomische / bedrijfsvoerings domein, en al vrij snel breder opgeleid: bedrijfskundig management – verandermanagement – leiderschap.

Hoe? Door voor de klas staan in het HBO, studenten onderzoek-nieuwsgierigheid bijbrengen, op een ROC leerlingen begeleiden met hacken (goede zin van het woord) en in het PO schooldirecteuren te ontwikkelen op thema’s als duurzaamheid, coaching en leiderschap. De professional ontwikkelen op executive niveau completeert mijn jarenlange ervaring. Daar steek ik iedere dag graag tijd in, want ik krijg er veel voor terug.

Wat is dan het resultaat? Stellig ben ik in dat het zoeken van de juiste kandidaat, met kennis van de ontwikkelingen/inhoud en door een goede procesbegeleiding, samen bijdragen aan het succes van de plaatsing. De kandidaat is gelukkig in zijn/haar rol, de opdrachtgever heeft een kandidaat waar hij/zij echt mee vooruit kan en de school heeft nieuwe energie om de veranderingen door te pakken. Werving, selectie en advies vraagt om echte aandacht. Spijtenburg onderscheidt zich door die extra stappen te zetten, interesse in de persoon en de inzet om een duurzame relatie met elkaar aan te gaan. Het toverwoord is vertrouwen!

Ik ben benieuwd naar jouw ontwikkelpad en kom graag in gesprek.

Met vriendelijke groeten,
Sjon de Waal MA

Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close