Spijtenburg Overheid
Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via:

Of via het

Contactformulier 

Recente vacatures
Klik op de knop vacatures om onze actuele vacatures te bekijken.

Meer informatie

Meer informatie over Spijtenburg Overheid

Spijtenburg is actief in werving & selectie en bemiddeling voor interim- en vaste functies op senior- en managementniveau bij lokale en provinciale overheden. Denk hierbij aan beleidsadviseurs, projectleiders, programmamanagers, teammanagers, juristen en financiële adviseurs.

Spijtenburg Overheid is actief in de volgende domeinen:

  • Sociaal domein. Voor al uw transformatievraagstukken op het gebied van Wmo, Jeugdwet, Participatiewet, passend onderwijs, aansluiting onderwijs – arbeidsmarkt.
    Wij ondersteunen uw organisatie bij de realisatie van opgaven als meedoen en vooruitkomen in de maatschappij, bevorderen van zelfredzaamheid of langer thuis blijven wonen.
  • Openbare orde en veiligheid. Voor een leefbare, veilige en prettige gemeente om in te wonen, werken en recreëren.
  • Invoering van de Omgevingswet. Voor het vormgeven aan het nieuwe beleid en inrichten van vergunningenverlening, toezicht en handhaving.
  • Leerplicht en Regionale Meld- en Coördinatie functie (RMC). Voor de uitvoering van deze wet- en regelgeving maar ook voor de preventieve aanpak van schoolverzuim en voortijdig schoolverlaten en het helpen van jongeren om de startkwalificatie te behalen.

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat dan uw gegevens achter via het formulier.

Bel mij voor meer informatie

Werving en selectie

We stemmen de opdracht altijd af op de wensen van u als opdrachtgever. Sommige opdrachtgevers kiezen ervoor om het totale werving- en selectietraject uit te laten voeren door ons. Anderen voeren een deel van de werkzaamheden zelf uit. We kijken uiteraard naar wat past binnen uw organisatie. Doordat onze consultants beschikken over ervaring in de sector, weten wij binnen een werving en selectietraject altijd de juiste match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie over werving en selectie

Interim Management

Heeft u tijdelijk extra menskracht nodig op het terrein van beleid, project- of programma-management of interim-management? Ook dan kunt u bij ons terecht! Ervaren beleidsmedewerkers, project- en programma-managers en (verander)managers worden ingezet om gedurende een bepaalde periode in opdracht van de gemeente werkzaamheden uit te voeren.

Onze kandidaten beschikken over uitgebreide interim-ervaring bij de overheid. Hierdoor kunnen zij situaties goed overzien en weten snel tot de kern door te dringen. Zij werken op een manier die past bij de cultuur en werkwijze van uw organisatie.

Meer informatie over interim management

Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close